GEO Oprema

GEO Oprema d.o.o. je osnovana 21.03.2014. godine u Nišu, osnovna delatnost kompanije je prodaja geodetske opreme. Od samog početka ovlašćeni smo distributeri za Srbiju za RUIDE SURVEYING, koji je deo SOUTH grupe, najvećeg proizvodjača geodetske opreme u Kini.

Sedište GEO Opreme je u Nišu gde posedujemo i ovlašćeni servis za popravku uredjaja, kao i 24 časovnu tehničku podršku našim klijentima.
Naš stručni tim sve probleme otklanja u veoma kratkom roku veoma uspešno.
Vizije naše kompanije ogledaju se u pružanju što brže i profesionalnije usluge kod svake kupovine, logistike oko dostave robe na adresu kupca, kao i stručne tehničke podrške 24/7 svakom našem kupcu.

Uz pomoć kineskih partnera GEO Oprema d.o.o. se može svrstati prema broju prodatih jedinica za jednu od vodećih u Srbiji. Pored Srbije imamo poslovne partnere u Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji gde takodje prodajemo opremu. Naša reklama je veoma dobar odnos cene i kvaliteta kao i pružene usluge prema našim cenjenim kupcima.

Sa savremenim i naprednim tehnologijama i izuzetnim performansama, RUIDE zauzima značajno mesto u kineskoj GIS industriji. Zbog toga GEO Oprema d.o.o. pridaje veliki značaj novim i budućim potrošačima i naši ciljevi su da uspostavimo široku prodajnu i servisnu mrežu u Srbiji. Kroz dugogodišnje poslovanje ostvarili smo saradnju sa preko 150 firmi iz Srbije i bivše Jugoslavije i svi ti korisnici naše opreme zadovoljni su kvalitetom naših proizvoda.

Sva oprema koja dolazi u naš servisni centar mora biti servisirana u najkaraćem mogućem roku 24-48h, uz mogućnost da kupac u slučaju ozbiljnijeg kvara na sisemu preuzme zamenski instrument.

GEO Oprema logo

Kontakt Informacije

Želite da prijavite Vašu firmu?

Popunite upitnik na sledećoj strani

Vodič Kroz Geodetski Premer i Monitoring

Vodič Kroz Geodetski Premer i Monitoring

Geodetski monitoring je proučavanje geometrije zemlje, a istovremeno razvija metode i tehnike pomoću svemirske tehnologije za njihovo praćenje. Ako se razborito koristi sa geotehničkom

Praćenje Podzemnih Voda iz Svemira

Praćenje Podzemnih Voda iz Svemira

Podzemne vode su jedan od najvažnijih resursa slatke vode za ekosisteme i čovečanstvo. Zbog ove fundamentalne uloge u Zemljinim vodenim i energetskim ciklusima, podzemne

Tapija i Tapijski Sistem

Tapija i Tapijski Sistem

Knjiga tapijaje javna evidencija o vlasnicima na parcelama. Upisanim vlasnicima na parcelama izdavala se tapija, kao dokaz da je lice označeno u tapiji vlasnik

Teodolit: Pojam i Vrste

Teodolit: Pojam i Vrste

Teodolit je optički instrument koji može meriti uglove između bilo kojih unapred određenih tačaka duž vodoravne i vertikalne ravni. Tradicionalno se koristio za merenje