GEO Oprema

GEO Oprema d.o.o. je osnovana 21.03.2014. godine u Nišu, osnovna delatnost kompanije je prodaja geodetske opreme. Od samog početka ovlašćeni smo distributeri za Srbiju za RUIDE SURVEYING, koji je deo SOUTH grupe, najvećeg proizvodjača geodetske opreme u Kini.

Sedište GEO Opreme je u Nišu gde posedujemo i ovlašćeni servis za popravku uredjaja, kao i 24 časovnu tehničku podršku našim klijentima.
Naš stručni tim sve probleme otklanja u veoma kratkom roku veoma uspešno.
Vizije naše kompanije ogledaju se u pružanju što brže i profesionalnije usluge kod svake kupovine, logistike oko dostave robe na adresu kupca, kao i stručne tehničke podrške 24/7 svakom našem kupcu.

Uz pomoć kineskih partnera GEO Oprema d.o.o. se može svrstati prema broju prodatih jedinica za jednu od vodećih u Srbiji. Pored Srbije imamo poslovne partnere u Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji gde takodje prodajemo opremu. Naša reklama je veoma dobar odnos cene i kvaliteta kao i pružene usluge prema našim cenjenim kupcima.

Sa savremenim i naprednim tehnologijama i izuzetnim performansama, RUIDE zauzima značajno mesto u kineskoj GIS industriji. Zbog toga GEO Oprema d.o.o. pridaje veliki značaj novim i budućim potrošačima i naši ciljevi su da uspostavimo široku prodajnu i servisnu mrežu u Srbiji. Kroz dugogodišnje poslovanje ostvarili smo saradnju sa preko 150 firmi iz Srbije i bivše Jugoslavije i svi ti korisnici naše opreme zadovoljni su kvalitetom naših proizvoda.

Sva oprema koja dolazi u naš servisni centar mora biti servisirana u najkaraćem mogućem roku 24-48h, uz mogućnost da kupac u slučaju ozbiljnijeg kvara na sisemu preuzme zamenski instrument.

GEO Oprema logo

Kontakt Informacije

Ostale geodetske firme

Želite da prijavite Vašu firmu?

Popunite upitnik na sledećoj strani

Integracija geodetskih usluga u održavanje industrijskih objekata

Integracija geodetskih usluga u održavanje industrijskih objekata

Industrijski objekti su stub modernog društva, pružajući infrastrukturu za proizvodnju, skladištenje i distribuciju proizvoda koji su neophodni za svakodnevni život. Međutim, održavanje ovih objekata

GIS Sistemi u Upravljanju Gradskim Resursima

GIS Sistemi u Upravljanju Gradskim Resursima

GIS sistemi (Geografski Informacioni Sistemi) revolucioniraju način na koji gradovi upravljaju svojim resursima. Ova tehnologija omogućuje gradskim planerima, inženjerima i odlučiteljima da na efikasniji

Primena Geodezije u Planiranju Telekomunikacionih Mreža

Primena Geodezije u Planiranju Telekomunikacionih Mreža

Geodezija, naučna disciplina koja se bavi merenjem i kartiranjem Zemljine površine, igra ključnu ulogu u mnogim sektorima, uključujući telekomunikacije. U današnjem svetu, gde je

Geodetske Tehnike u Pomorskoj Navigaciji

Geodetske Tehnike u Pomorskoj Navigaciji

Pomorska navigacija, veština i nauka o određivanju pozicije i kretanja broda kroz okeane, prešla je dug put od svojih ranih početaka. Danas, geodetske tehnike