GEO Oprema

GEO Oprema d.o.o. je osnovana 21.03.2014. godine u Nišu, osnovna delatnost kompanije je prodaja geodetske opreme. Od samog početka ovlašćeni smo distributeri za Srbiju za RUIDE SURVEYING, koji je deo SOUTH grupe, najvećeg proizvodjača geodetske opreme u Kini.

Sedište GEO Opreme je u Nišu gde posedujemo i ovlašćeni servis za popravku uredjaja, kao i 24 časovnu tehničku podršku našim klijentima.
Naš stručni tim sve probleme otklanja u veoma kratkom roku veoma uspešno.
Vizije naše kompanije ogledaju se u pružanju što brže i profesionalnije usluge kod svake kupovine, logistike oko dostave robe na adresu kupca, kao i stručne tehničke podrške 24/7 svakom našem kupcu.

Uz pomoć kineskih partnera GEO Oprema d.o.o. se može svrstati prema broju prodatih jedinica za jednu od vodećih u Srbiji. Pored Srbije imamo poslovne partnere u Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji gde takodje prodajemo opremu. Naša reklama je veoma dobar odnos cene i kvaliteta kao i pružene usluge prema našim cenjenim kupcima.

Sa savremenim i naprednim tehnologijama i izuzetnim performansama, RUIDE zauzima značajno mesto u kineskoj GIS industriji. Zbog toga GEO Oprema d.o.o. pridaje veliki značaj novim i budućim potrošačima i naši ciljevi su da uspostavimo široku prodajnu i servisnu mrežu u Srbiji. Kroz dugogodišnje poslovanje ostvarili smo saradnju sa preko 150 firmi iz Srbije i bivše Jugoslavije i svi ti korisnici naše opreme zadovoljni su kvalitetom naših proizvoda.

Sva oprema koja dolazi u naš servisni centar mora biti servisirana u najkaraćem mogućem roku 24-48h, uz mogućnost da kupac u slučaju ozbiljnijeg kvara na sisemu preuzme zamenski instrument.

GEO Oprema logo

Kontakt Informacije

Ostale geodetske firme

Želite da prijavite Vašu firmu?

Popunite upitnik na sledećoj strani

Kako klimatske promene utiču na geodetska merenja?

Kako klimatske promene utiču na geodetska merenja?

Geodetska merenja predstavljaju osnovu za razumevanje mnogih aspekata naše planete, od definisanja granica imanja do praćenja tektonskih ploča. Međutim, kako se klima naše planete

Satelitska geodezija: Razumevanje osnovnih principa i primena

Satelitska geodezija: Razumevanje osnovnih principa i primena

Satelitska geodezija je revolucionarizovala način na koji razumemo i mapiramo našu planetu. Kroz kombinaciju satelitske tehnologije i geodetskih principa, ova oblast pruža precizne informacije

Geodetski doprinos u zaštiti kulturnog nasleđa

Geodetski doprinos u zaštiti kulturnog nasleđa

Kulturno nasleđe predstavlja most između prošlosti i sadašnjosti, čuvajući priče, tradicije i vrednosti koje su oblikovale našu civilizaciju. Zaštita ovih dragocenih spomenika i lokaliteta

Geodezija u svemirskim istraživanjima

Geodezija u svemirskim istraživanjima

Geodezija, nauka o merenju i predstavljanju Zemlje, možda na prvi pogled nema mnogo veze sa svemirom. Međutim, geodetska merenja igraju ključnu ulogu u istraživanju