GEO INŽENJERING BGP

Naše preduzeće osnovano je 2006. godine.

Preduzeće “GEO INŽENJERING BGP” doo usko je specijalizovano za projektovanje i izvođenje radova u oblasti vodosnabdevanja i hidrogradnji.

Zaposleni, u “GEO INŽENJERING BGP”-u, na čelu sa inženjerima raznih profila oblasti projektovanja, bušenja, regeneracije i sanacije bunara, doprinose rešavanju postojeće problematike sve zahtevnijeg domaćeg i stranog tržišta.

U proteklom periodu rađene su projektne dokumentacije i izvođeni su radovi na vodozahvatnim objektima – bunarima i cevovodima (gradnja novih bunara, rekonstrukcija odnosno regeneracija atrofiranih bunara, itd.), kako sirove, tako i pitke vode za Javna komunalna preduzeća, mesne zajednice, industrije, za potrebe navodnjavanja, kao i za potrebe individualnog i organizovanog vodosnabdevanja stanovništva širom Srbije.

“GEO INŽENJERING BGP” implementira i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom, menadžmenta životne sredine i menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu, u skladu a zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Uspostavljanjem, negovanjem i razvijanjem saradnje zasnovane na zajedničkim interesima sa naučnim i stručnim institucijama, univerzitetima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, iz oblasti geologije, hidrogeologije i hidrograđevine, obezbeđujemo grupno funkcionisanje i uspešnu delatnost.

Poštujući poslovnu etiku i najviše standarde, “GEO INŽENJERING BGP” DOO je na tržištu prepoznatljivo kao pouzdano i uspešno preduzeće. Pravac kojim se krećemo je kvalitet u svim oblastima naše delatnosti.

Svakoj problematici pristupamo sa posebnom strategijom, kako bi primenili adekvatne metode rešavanja, a sve u cilju da naši klijenti budu zadovoljni.

Kontakt Informacije

Želite da prijavite Vašu firmu?

Popunite upitnik na sledećoj strani

Vodič Kroz Geodetski Premer i Monitoring

Vodič Kroz Geodetski Premer i Monitoring

Geodetski monitoring je proučavanje geometrije zemlje, a istovremeno razvija metode i tehnike pomoću svemirske tehnologije za njihovo praćenje. Ako se razborito koristi sa geotehničkom

Praćenje Podzemnih Voda iz Svemira

Praćenje Podzemnih Voda iz Svemira

Podzemne vode su jedan od najvažnijih resursa slatke vode za ekosisteme i čovečanstvo. Zbog ove fundamentalne uloge u Zemljinim vodenim i energetskim ciklusima, podzemne

Tapija i Tapijski Sistem

Tapija i Tapijski Sistem

Knjiga tapijaje javna evidencija o vlasnicima na parcelama. Upisanim vlasnicima na parcelama izdavala se tapija, kao dokaz da je lice označeno u tapiji vlasnik

Teodolit: Pojam i Vrste

Teodolit: Pojam i Vrste

Teodolit je optički instrument koji može meriti uglove između bilo kojih unapred određenih tačaka duž vodoravne i vertikalne ravni. Tradicionalno se koristio za merenje